Economics, 4 op
Kohderyhmä Ammattiopinnot BBA:ssa, vapaasti valittavat opinnot muissa koulutusohjelmissa
Tavoite The objective of this course is: Students will understand the basics of micro and macroeconomics. He or she will command the concept of economics. The course will provide students with general knowledge needed to understand the structure of economic relationships among countries. Students should study the study handout and indicative bibliography.
Sisältö Basic premises of economics, Economic growth, the factors of production, Consumer behavior, Market supply and market demand, Theory of the firm, Types of market, Factor markets, National accounts, Determination of national output, Economic policy, Inflation
Aikataulut Aikataulusta riippumaton
Koulutuspaikka Moodle
Kouluttajat Tervonen Pekka, lehtori, Kajaanin ammattikorkeakoulu
Edeltävät opinnot Introduction to Business operations
Osallistuminen
The course will be accomplished by submitting tests and assignments to the instructor using the Moodle learning environment. You can obtain information for the assignments by studying the handout and information from books and the internet.
Opintojaksokoodi KBBO005 Opinto-opas
Lisätietoja Koulutussihteeri Tiina Silvennoinen, etunimi.sukunimi(at)aikopa.fi, puh. 044 7101 124.
Ilmoittautuminen on sitova, mikäli joudut perumaan sen, laskutamme sinulta 50 % opintojakson hinnasta.