Kajaanin kulttuurirastit, 3 op
Kohderyhmä
Tavoite Opiskelija oppii tuntemaan Kajaanin keskeiset nähtävyydet sekä harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja pääsee näin sisälle opiskelukaupunkinsa elämänmenoon. Opiskelija voi tutustuttaa myös muualta tulleet Kajaaniin.
Sisältö Kajaanilaisia kohteita esittelevät kulttuurirastit sekä niihin liittyvä taustamateriaali.
Aikataulut Jatkuvasti suoritettavissa.
Kouluttajat Oikarinen Pekka, kehityspäällikkö, Hyrynsalmen kunta
Osallistuminen
Tutustuminen kohteisiin, annetut tehtävät
Opintojaksokoodi MMWY007 Opinto-opas http://www.kamk.fi/loader.aspx?id=9d73dd66-84ed-4951-90a3-77ffb4e30362
Lisätietoja Koulutussihteeri Tiina Silvennoinen, puh. 044 7101 124, etunimi.sukunimi@aikopa.fi.