Alaistaidot: Onnistu ja kehity alaisena, 3 op
Kohderyhmä Tradenomikoulutus VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
Tavoite Opiskelija kypsyy huomaamaan, että hyvä työilmapiiri on myös alaisten vastuulla. Itsetuntemus luo perustan työn ilolle.
Sisältö Kirjojen aineiston perusteella tehtävän oppimispäiväkirjan avulla syvennetään itsetuntemusta ja pyritään saamaan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma.
Aikataulut Opintojaksolle jatkuva ilmoittautuminen. Opintojakson voit suorittaa omaan tahtiisi.
Kouluttajat Meriläinen Outi, ,
Materiaalit Kirjallisuus: Silvennoinen, M. & Kauppinen, R. 2006, Onnistu alaisena - näin johdan esimiestäni ja itseäni. Jyväskylä: Tammi
Silvennoinen, M: & Kauppinen, R. 2007, Kehity alaisena - onnistuneet alaistaidot käytännössä. Jyväskylä: Tammi
Suoritustavat Oppimispäiväkirja
Opiskelija laatii esseenmuotoisen kommentoivan oppimispäiväkirjan, jonka maksimipituus on 15 s sekä tekee etenemissuunnitelmassa mainitut tehtävät.
Opintojaksokoodi KLVY089 Opinto-opas
Arviointi Hyväksytty / Hylätty Koulutusmaksu 45,00 €
Lisätietoja Koulutussihteeri Tiina Silvennoinen, 044 7101 124, tiina.silvennoinen@aikopa.fi