Om turismen i Norden, 3 op
Kohderyhmä Lukion oppimäärän suorittaneet henkilöille, jotka työskentelevät matkailun ja liiketalouden alan tehtävissä tai henkilöille jotka haluavat kehittää ruotsin kielen kirjallista kielitaitoaan ja perehtyä Pohjoismaiden matkailuun.
Tavoite Opiskelijalla on hyvät perustiedot Pohjoismaista sekä turismista Pohjoismaissa ruotsin kielellä. Opiskelijalla on paremmat valmiudet keskustella Pohjoismaista ja alastaan.
Sisältö Kurssilla tutustutaan Pohjoismaihin ja turismiin, elinkeinoihin ja kulttuuriin Pohjoismaissa ruotsiksi. Opiskelija tutustuu myös kunkin Pohjoismaan matkailun vetonaulaan/vetonauloihin.
Aikataulut Aikataulu on ajasta riippumaton
Kouluttajat Haack Jaana, ,
Suoritustavat Tehtävät Moodlessa ja lähitentti sovittuna ajankohtana Kajaanissa
Arviointi Numeroarviointi Koulutusmaksu 45,00 €