Kansansairauksien omahoito, 5 op
Tavoite Opiskelija syventää osaamistaan yleisimpien kansansairauksien omahoidossa. Opiskelija osaa soveltaa omahoidon menetelmiä potilaan/asiakkaan selviytymisen tukemisessa. Opiskelija osaa suunnitella, ohjata ja arvioida omahoidon toteutumista.
Sisältö Omahoito käsitteenä
Omahoidon menetelmät
Omahoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi
Omahoidon kehittäminen
Aikataulut Jakson voi suorittaa oman aikataulun mukaan. Jatkuva ilmoittautuminen.
Kouluttajat Pikkarainen Kaarina, ,
Edeltävät opinnot Sisätautien hoitotyön opisto- tai AMK-opinnot tai AMK-opiskelijat: siskir hoitotyön opinnot.
Suoritustavat Suoritusohjeet saa opettajalta ilmoittautumisen jälkeen.
Lisätietoja Suunnittelija Anu Piirainen, puh. 044 7101395, anu.piirainen@aikopa.fi. Tarkemmat tiedot toteutuksesta ilmoittautumisen yhteydessä.