Hyvä kirjanpitotapa, 3 op
Kohderyhmä Tradenomikoulutus VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
Tavoite Opiskelija osaa soveltaa kirjanpitolakia ja -asetusta käytännön tilanteisiin.
Sisältö Hyvän kirjanpitotavan lähtökohdat: kirjanpitolaki, kirjanpitoasetus, kirjanpitolautakunnan ohjeet, hyvä kirjanpitotapa
Aikataulut Aikataulusta riippumaton. Kirjatentti on mahdollista tehdä Kajaanin amk:n yleisinä tenttipäivinä. Myös etätenttimahdollisuus muussa oppilaitoitoksessa opiskeijan omalla kustannuksella mahdollista.
Koulutuspaikka Kajaanin amk
Kouluttajat Pekkonen Eija, tuntiopettaja, Kajaanin ammattikorkeakoulu
Edeltävät opinnot Laskentatoimen perusteet.
Materiaalit Leppiniemi, Leppiniemi, Pieni kirjanpitovelvollinen, kirjanpito ja tilinpäätös
Artikkeleita tentaattorin ilmoituksen mukaan
Suoritustavat Kirjallinen tentti
Opintojaksokoodi KLVY030 Opinto-opas http://www.kamk.fi/loader.aspx?id=d42d9c64-808b-4865-becf-c23c22dd3d7c
Lisätietoja OPINTOJAKSO SUORITETAAN KIRJATENTTINÄ, EI VERKKOMATERIAALIA.
Lisätiedot: Suunnittelija Mervi Summanen, puh. 044 7101 609, mervi.summanen@aikopa.fi