Kriisityö, 5 op
Tavoite Opiskelija syventää tietoaan kriisissä olevan ihmisen auttamisesta. Opiskelija ymmärtää kriisityön ja traumaterapian merkityksen.
Sisältö Erilaiset kriisit ja kriisissä olevan ihmisen tukeminen/auttaminen
Kriisityö ja sen merkitys
Traumaterapia
Aikataulut Jakson voi suorittaa oman aikataulun mukaan. Jatkuva ilmoittautuminen.
Kouluttajat Arpala Raila, lehtori, Kajaanin ammattikorkeakoulu
Edeltävät opinnot Opistotason tutkinto tai AMK-tason tutkinto tai meneillään olevat AMK-opinnot suositeltavat.
Suoritustavat Suoritusohjeen saa opettajalta ilmoittautumisen jälkeen
Opintojaksokoodi Opinto-opas http://www.kamk.fi/loader.aspx?id=f047548b-9600-46bc-a151-ec34e6b634e4
Lisätietoja Suunnittelija Anu Piirainen, puh. 044 7101395, anu.piirainen@aikopa.fi. Tarkemmat tiedot toteutuksesta ilmoittautumisen yhteydessä.