Julkistalous, 3 op
Kohderyhmä Kunnan, seurakunnan ja valtion laskentatoimesta kiinnostuneet.
Tradenomikoulutus VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
Tavoite Opiskelija osaa julkisen talouden, lähinnä kunnan, laskentatoimen periaatteet.
Sisältö Kunnan strateginen suunnittelu
Kunnan talous (mm. talousarvio, tilinpäätös, arvonlisäverotus, talouden valvonta, sisäinen laskenta)
Seurakunnan ja valtion talous
Aikataulut Aikataulusta riippumaton kirjatentti. Opintojakso voidaan tenttiä Kajaanin amk:n yleisinä tenttipäivinä. Mahdollisuus myös etätenttiin muussa oppilaitoksessa opiskelijan omalla kustannuksella.
Koulutuspaikka Kajaanin amk
Kouluttajat Pekkonen Eija, tuntiopettaja, Kajaanin ammattikorkeakoulu
Materiaalit Raudasoja, Johansson: Esimies talouden johtajana julkishallinnossa
Suoritustavat Kirjallinen tentti
Opintojaksokoodi KLVY079 Opinto-opas http://www.kamk.fi/loader.aspx?id=d42d9c64-808b-4865-becf-c23c22dd3d7c
Lisätietoja OPINTOJAKSO SUORITETAAN KIRJATENTTINÄ, EI VERKKOMATERIAALIA.
Lisätiedot: Koulutussihteeri Tiina Silvennoinen, puh. 044 7101 124, tiina.silvennoinen@aikopa.fi.