Naiset ja johtaminen, 3 op
Kohderyhmä Tradenomikoulutus VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
Tavoite Opiskelija perehtyy, millaista on olla naisjohtajana Suomessa ja miltä johtamisen tyyli ja tavat näyttävät, osaa pohtia teosten avulla, miten arvot ja tulosjohtaminen sopivat yhteen, miten muutosta hallitaan ja ennakoidaan.
Sisältö Erilaisten kertomusten kautta opiskelija saa kuvan siitä, millaisia naisjohtajia Suomessa on ja miten johtaminen tulevaisuudessa saattaa kehittyä ja mitkä asiat vaikuttavat johtamistyylin muodostumiseen.
Aikataulut Opintojaksolle jatkuva ilmoittautuminen. Opintojakson voit suorittaa omaan tahtiisi.
Kouluttajat Meriläinen Outi, ,
Materiaalit Kirjallisuus: Hirvikorpi, H. 2005. Valta jakkupuvussa. Helsinki: WSOY
Uusikylä, K. 2008. Naislahjakkuus. PS kustannus
Suoritustavat Oppimispäiväkirja