Lasten ja nuorten mielenterveyshoitotyö, 5 op
Tavoite Opiskelija tietää kuinka lasten ja nuorten mielenterveyshäiriöitä voidaan ennaltaehkäistä, parantaa ja lievittää. Opiskelija tuntee yleisimmät lasten ja nuorten mielenterveysongelmat.
Sisältö Lasten ja nuorten mielenterveyden edistäminen
Keskeisimmät lasten ja nuorten mielenterveysongelmat
Lasten ja nuorten mielenterveystyössä käytettävät auttamismenetelmät
Aikataulut Jakson voi suorittaa oman aikataulun mukaan.Kirjallinen tehtävä. Jatkuva ilmoittautuminen.
Kouluttajat Arpala Raila, lehtori, Kajaanin ammattikorkeakoulu
Edeltävät opinnot Sosiaali- ja terveysalan opisto- tai AMK-tason tutkinto tai AMK-opiskelijat: mielenterveyden hoitotyön opintojen jälkeen.
Suoritustavat Suoritusohjeet saa opettajalta ilmoittautumisen jälkeen.
Opintojaksokoodi Opinto-opas http://www.kamk.fi/loader.aspx?id=f047548b-9600-46bc-a151-ec34e6b634e4
Lisätietoja Suunnittelija Anu Piirainen, puh. 044 7101395, anu.piirainen@aikopa.fi. Tarkemmat suoritusohjeet saa ilmoittautumisen yhteydessä.