Risk Management, 3 op
Kohderyhmä BBA FREE CHOISE STUDIES
Tavoite Students will be conversant with the concept of risk management and the risk management process. They will be able to identify, assess and manage business risks. Students will complete a risk management plan of a real or fictitious company according to the instructions given on the course pages.
Sisältö Risk management, the risk management process. Identification, assessment and management of business risks.
Aikataulut
Koulutuspaikka http://edu.kamit.fi
Kouluttajat Tervonen Pekka, lehtori, Kajaanin ammattikorkeakoulu
Arviointi Numeroarviointi Koulutusmaksu 45,00 €
Lisätietoja Training Secretary Tiina Silvennoinen, tel. +358 44 7101 124, email. tiina.silvennoinen@aikopa.fi
We will invoice you after registration. Registration is binding. If you are forced to cancel your registration, we’ll charge 50 % of the price of the course.